Palvelumme sähköasennuksista rakentamiseen ja remontointiin Lappeenrannassa

Tarvitsetko remonttiapua, rakentajaa omakotitaloprojektiin tai yksittäistä sähköasennusta? Olemme palveluksessasi!

Ota yhteyttä

Kun alan ammattilainen on asialla, työ ei jää tekijän taidoista kiinni. Laaja-alainen osaaminen saneerausalalla mahdollistaa kokonaisvaltaisen urakoinnin rakennus- ja remonttikohteessa. 

Toimimme alueelle Lappeenranta, Imatra, Joutseno, Taipalsaari, Savitaipale, Lemi, Luumäki ja Ylämaa. Tarvittaessa viemme osaamistamme myös muualle Suomeen.

Rakentaminen pohjasta piippuun, remontti lattiasta kattoon

Rakentaminen on turvallisissa käsissä, kun otat meidät mukaan hankkeeseesi. Teemme laadukasta jälkeä alan määräyksiä ja säännöksiä noudattaen aina pohjatöistä piipunpeltiin asti. Remonteissa vanhat pinnat saavat kyytiä tavalla, jolla asumisviihtyisyys paranee taatusti. Kauttamme saat myös maanrakennus- ja LVI-palvelut, jotta hanke saadaan vietyä kaikilta osin maaliin.


Työskentelemme sovitun aikataulun mukaisesti eikä viivästyksiä siten synny. Panostamme korkealaatuiseen työhön, jossa näkyy ammattilaisen kädenjälki. Kokeneet työntekijämme tekevät työnsä huolella ja pienimpiä yksityiskohtia myöten. Voit siis luottaa ainutlaatuiseen tietotaitoomme kaikissa remontointi- ja rakennustöissä sekä sähköasennuksissa.

Sähköasennukset

Projektisi täydentyy asianmukaisilla sähkötöillä. Asennamme uudet tai päivitämme vanhat sähköt energiatehokkaammiksi sekä vastaamaan paremmin tätä päivää ja asukkaan tarpeita. Voit kysyä meiltä myös yksittäistä sähkötyötä.

Palvelemme rakennus- ja remonttikohteissa

talokuvake

Kaikki saman katon alta

Kaikki tarvittava rakentamiseen ja remontoimiseen yhdeltä yritykseltä.

luotettava toiminta kuvake

Nopeaa ja luotettavaa toimintaa

Työt eivät seiso, kun asioit kanssamme!

talo ja nuoli kuvake

Palvelemme monipuolisesti

Vedämme sähköt, rakennamme uutta ja remontoimme vanhaa.

Tutustu kuvagalleriaan

Tutustu monipuolisiin töihimme vuosien varrelta.
Saimaan Saneeraus ja Sähkö palvelee sinua kaikissa rakennus- ja remontointikohteissa. Mikäli tarvitset sähköasennusta, vanhan remontointia tai uuden rakentamista, ota yhteyttä meihin.

Toimimme alueella Lappeenranta, Imatra, Joutseno, Taipalsaari, Savitaipale, Lemi, Luumäki ja Ylämaa.

Teetä laadukas remontti ammattilaisella!

Ota yhteyttä